вторник, 2 април 2013 г.

Гримът през пролетта.


грим


Гримът през пролетта.
Пролетта винаги идва с много цветове. Цветове,които можем да открием навсякъде около нас и у нас самите.Съзнателно или не ние посягаме към по-цветни дрехи,към по-цветни обувки,към по-ярки и цветни аксесоари. И разбира се, не прави изключение и гримът ни.
Моментът е идеален да отворим палитрата с розовите и червени нюанси.От най-бледите до най-наситените им варианти тези типично пролетни цветове са напълно подходящи да бъдат използвани през деня,а дори и вечерта. Нещо повече.Свежият грим със сигурност ще се погрижи за повишаване на доброто ни самочувствие.Настроението ни също ще бъде по-ведро. Изобщо, вглеждайки се в цветовете на пролетта и прилагайки ги в нашия грим, ще бъдем в крак с промените и в природата и в модата. Колко е приятно да се отървеш от тежките тъмни зимни дрехи! Време е в гардероба да се настанят леките рокли и панталони,любимите обувки и удобният спортен екип.Комбинирайте ежедневния си тоалет с розови сенки и прозрачно червило-няма да сбъркате и ще изглеждате изключително макар и затворени цял ден в офиса.За разходка или спорт гримът нека е в бежови и кремави нюанси ,а на устните поставете подхранващ балсам. Ярката и наситена червена гама запазете за късните часове.Във вечерния макиаж  може да присъстват още едни цветове,които неизменно свързваме с настъпващия сезон.А именно нежното кафявото и мекото зелено,както и топлите вариации на жълтото и оранжевото.Да не  забравяме молива за очи и спиралата.Ако сме се спрели на естествени сенки за очи,можем  да завършим с цветна спирала.А ако основната багра е ярка,по-добре да заложим на неутрално кафевия молив и кафява спирала.
Разнообразието в пролетния грим  наистина е голямо.Но по-хубавото е,че цветовете са толкова жизнерадостни и естествени,че прилягат на всяка дама,без значение от възрастта и професията.

Грим
Грим
Грим сенки


грим
 ГРИМ И СЕНКИ

Блог за грим и сенки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар